Referenties

Wil Besseling

"Door Floris heb ik een beter zelfinzicht en werk ik met duidelijke doelen waardoor ik effectiever en gerichter te werk kan gaan. We praten veel over dingen waar ik mee bezig ben en waar ik tegenaan loop. Door steeds het positieve hierin te benadrukken krijg ik veel vertrouwen. Dit is wat je wilt vertalen naar de baan. Ik ga nu uit van mijn eigen krachten. Ook heb ik geleerd dat het soms beter is om een verkeerde keuze te maken, dan helemaal geen keuze. Leren van de fouten die je maakt is belangrijk omdat je dan leert hoe je het de volgende keer anders zou doen. Hierdoor wordt je als speler steeds beter en beter."


Jurrian van der Vaart

"Golf is een echt denkspel: techniek, balvluchten, afstanden, kansberekening, scores, wind ; soms lijkt er geen einde aan de hoeveelheid informatie te komen. Echte toppers kunnen van deze informatie bruikbare gegevens maken en vertalen naar een lichamelijke beweging. Floris helpt mij om deze vertaling te maken. Hij helpt mij alle bewuste gedachten te organiseren en te vertalen in een vloeiende beweging waarmee de bal bij de vlag komt. Doormiddel van oefeningen, baantrainingen en veel feedback tijdens toernooien word ik steeds beter in het concentreren op de juiste dingen en het vergeten van de rest!"


Tom O┬┤Mahoney

"Als het gaat om trainen van de golfbeweging dan zijn er 3 fundamentals: techniek, fysiek en mentaal. Veel coaches richten zich op techniek en fysiek, maar de mentale kant krijgt weinig aandacht. Ik vind het heel goed goed hoe Floris wel de focus legt op de mentale kant van golf. In golf is het essentieel om de koppeling te maken naar gevoel. Floris is door zijn aanpak in staat om spelers naar hun gevoel te brengen. Hierdoor kunnen ze met meer vertrouwen en overtuiging spelen."


Floris de Vries

"Door Floris heb ik geleerd om informatie te versimpelen en te spelen met de capaciteiten die ik tot mijn beschikking heb. Dit geeft een duidelijk beeld en plan wat me in staat stelt om vrijuit te spelen. Omdat ik kan herkennen wat er mentaal gebeurt, zijn er geen verassingen meer. Door de trainingen met Floris ben ik veel minder technisch bezig en kan ik het gewoon laten gebeuren."


Richard Kind

"Door de samenwerking met Floris heb ik in korte tijd geleerd om mentaal sterker te worden in de baan. Door zijn oefeningen en begeleiding heb ik alles uit mijn spel gehaald dat er in zit. Dat is toch uiteindelijk wat elke sporter wil? De oefeningen die hij geeft zijn simpel en werken vaak direct."


Marjet van der Graaff


"Het is fijn om iemand te hebben waar je goed meer kunt praten en feedback van krijgt. Floris heeft bijgedragen aan de manier waarop ik kijk naar mijn golfspel. Door hem ben ik in staat gedachtes af te wegen waardoor ik zekerder achter de bal sta. Ik ben veel bewuster bezig met dingen en heb ik meer structuur in mijn golfspel. Vooral het werken vanuit verschillende routines in de baan heeft me goed geholpen."

          

share