Nieuwe Masterclass! "Het mentale gameplan"

28-05-20


De basis van vooruitgang en verbetering komt altijd voort vanuit evaluatie en zelfreflectie. Dit heeft bij mij in de afgelopen geresulteerd in een hele mooie ontwikkeling! Tijdens de lockdown heb ik alle rust en tijd gehad om mijn visie en aanpak te kunnen updaten. De uitkomst is een volledig vernieuwde workshop: "Het Mentale Gameplan"!


Een intensieve workshop


In een intensieve training geef ik je alle handvatten om een einde te maken aan twijfel, een slechte concentratie, onzekerheid, frustratie of angst voor een misslag. Al deze negatieve emoties hebben ontzettend veel impact op onze golf prestaties, hoe goed je ook bent. Toch hebben weinig golfers een structuur om zichzelf hierin te verbeteren en te trainen. En dat terwijl bijna elke golfer een duidelijk tactisch speelplan heeft en een aanpak voor alle verschillende speltechnieken.


Een compleet mentaal plan van aanpak voor meer focus, zelfvertrouwen en overtuiging in je slagen


Tijdens de masterclass leer ik je de 3 mentale routines in golf; de shotroutine, post-shot routine en in between shots routine. Samen werken we de routines persoonlijk voor je uit in een mentaal speelplan en trainen we vervolgens de routines in de praktijk. Na afloop beschik je over simpele handvatten en oefeningen om jezelf mentaal te kunnen blijven trainen. Hierdoor kun je met meer vertrouwen en overtuiging spelen.


Aanvullende informatie 


De masterclass is op zaterdag 18 juli van 10:00-13:00 en zal plaatsvinden op Golfclub Houtrak. De workshop bestaat uit een presentatie en theoriegedeelte in het clubhuis en een praktijkgedeelte en training op de oefenfaciliteiten. De groepsgrote bestaat uit maximaal 10 personen waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht en vragen. Het is voorlopig even de eerste masterclass die gepland staat dus zorg dat je erbij bent!


Investering & inschrijven

 

Je investering is €75,- voor de volledige Masterclass inclusief een consumptie. Inschrijven kan door hier te klikken en het contactformulier in te vullen. share