GRATIS TEST TRAINING VOOR TOPSPELERS EN JEUGDTALENTEN

04-08-18


WEGENS GROOT SUCCES VORIG JAAR HERHAAL IK HET NOG EEN KEER! Ben jij nu het seizoen in volle gang is op weg om je doelen te bereiken? Haal jij hetzelfde niveau in wedstrijden als tijdens trainingen? Heb jij de controle en overtuiging in je spel om op je best te kunnen presteren? Is het antwoord op één van deze vragen nee? MELD JE DAN NU AAN! 


Ik geef 3 spelers individueel de kans om te kunnen kennismaken met mijn mentale training & coaching doormiddel van een GRATIS TEST TRAINING op Golfclub Houtrak. 


Wat je krijgt?


1. Persoonlijke mentale screening en prestatie test.

2. Samen trainen op verbeterpunten waar je direct mee aan de slag kan gaan.

3. Verslag en advies waar je na afloop mee verder kunt.


In een training van 1,5 tot 2 uur leer je beter spelen zonder iets aan je techniek te veranderen. Door simpele verbeteringen in je mindset, aanpak en manier van trainen zal je MET MEER CONTROLE EN OVERTUIGING KUNNEN SPELEN. De training kan als je dat zelf wilt gezamenlijk met je eigen coach(es) plaatsvinden.


AANMELDEN kan t/m woensdag 8 augustus door een mail te sturen naar floris@vosgolf.nl. Uit alle inzendingen worden 3 spelers gekozen. Selectie voor deelname gebeurt op basis van spelniveau. Een afspraak volgt daarna in overleg. ALLES BLIJFT VERTROUWELIJK EN ANONIEM!share