30 dagen online thuis golf programma

22-04-20


Een speciaal online golf programma voor thuis waarmee je jezelf technisch en mentaal gaat voorbereiden op het spelen zodra de baan weer open gaat!


Wat je kunt verwachten?


Elke slag die we spelen in de baan vereist een gerichte mentale en technische voorbereiding. Om je beste spel te kunnen spelen moet je jezelf als golfer met 100% focus inleven in een specifieke slag en het lichaam vervolgens technisch juist en met overtuiging laten bewegen. In dit online programma leer je stapsgewijs hoe je dit kunt bereiken. Simpele instructie en persoonlijke oefeningen voor thuis zonder een bal te hoeven slaan! 


Hoe het werkt?


Via Skype, FaceTime of Zoom doen we drie online 1-op-1 sessies en als afsluiting krijg je een extra “real life training” op de golfbaan. In een periode van 30 dagen worden de online trainingen in overleg ingepland. Zodra de baan weer open gaat zal de laatste training plaatsvinden. Deze kan worden ingepland op Golfclub Houtrak. 


Wat je krijgt?


In totaal 3 uur training waarvan 1 uur op de golfbaan zelf. 

- Een persoonlijk plan van aanpak voor 30 dagen met technische en mentale oefeningen voor thuis en op de golfbaan. 

- Je leert speciale visualisatietechnieken waarmee je per spelonderdeel je techniek traint en mentaal met vertrouwen en overtuiging kunt bewegen. 

- Onbeperkt coaching op afstand gedurende 30 dagen! 


De inhoud van de trainingen


Sessie 1 á 60 minuten: Bespreken en uitwerken van een persoonlijk plan van aanpak. Samen bepalen we jouw verbeterpunten en zetten we doelen uit om aan te werken. Je krijgt opdrachten en oefeningen om thuis te doen. 


Sessie 2 á 30 minuten: Op basis van de eerdere opdrachten zullen we persoonlijke aandachtspunten en oefeningen finetunen om thuis verder mee aan de slag te gaan.


Sessie 3 á 30 minuten: We evalueren de afgelopen periode en bepalen de aanpak om mee verder te kunnen trainen richting de baan.


Sessie 4 á 60 minuten: We nemen de getrainde aandachtspunten door in de praktijk en meten met behulp van Trackman en BodiTrak je vorderingen. Samen maken we een trainingsplan voor in de praktijk waar je zelfstandig mee verder kunt.


Voor wie is het bedoeld?


Voor alle golfers die het beste uit zichzelf willen halen. Er is geen minimum of maximum niveau, zolang je maar maximaal gemotiveerd bent!


Jouw investering


Elke dag gedurende 30 dagen lang een klein beetje van je tijd zodat je stapsgewijs en doelgericht je spel verbetert. Je betaalt voor het gehele pakket €199,-


Klik hier en meld je nu aan!share